banko2
Vooruit betalen

Als u er voor kiest om vooruit te betalen, moet u zelf het verschuldigde bedrag naar ons overmaken. Als u voor deze optie kiest verschijnt onderaan het afrekenscherm de instructie hoe u het geld kunt overmaken naar onze bankrekening. Klik daarna op “betaal nu” en uw bestelling is bevestigd.

Let op!
Bij het overmaken van het bedrag vragen wij u in de omschrijving het bestelnummer te vermelden. Dit betalingskenmerk kunt u terugvinden in uw bevestigingsemail. Wanneer het bestelnummer niet of onjuist wordt overgenomen, kan uw betaling niet verwerkt worden. Houdt er rekening mee dat een overschrijving in de regel circa 2 tot 3 werkdagen duurt. Wij doen ons best om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken. Mocht u sneller willen bestellen dan adviseren wij u om te kiezen voor een andere betaalmethode.
Kosten: gratis

logo_sofortbanking
Sofort banking

Dit is vergelijkbaar met iDEAL. Met Sofortbanking kunt u al tijdens de bestelling makkelijk een overschrijving voor het desbetreffende bedrag via uw internetbankrekening maken. Crestwhiteshop.nl ontvangt na voltooiing een real-time bevestiging van Sofortbanking. Sofortbanking voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van het online bankieren en beschikt over een door de TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. U hoeft zich niet te registreren en u heeft ook geen creditcard nodig. U betaalt eenvoudig, veilig en snel direct via uw internetbankrekening.

Aangesloten banken in Nederland: Rabobank, ABN AMRO, ING, SNS, Regiobank.
Aangesloten banken in België: Argenta, AXA,  Belfius, BNP Paribas Fortis, Bpost bank, ING Belgie en KBC.
Kosten: gratis
Klik hier voor meer informatie over SOFORT Banking

News_Thumb_PayPal
PayPal

PayPal is een veilige, simpele en snelle manier om online te betalen, waar ook ter wereld. Het enige dat u hiervoor nodig heeft, is het eigen e-mailadres en creditcard.

Met een PayPal account kunt u direct betalen voor al uw aankopen uit onze webwinkel zonder dat u persoonlijke informatie over het net hoeft te sturen. PayPal is dus een hele makkelijke en veilige betaalmethode. Om te kunnen betalen met PayPal, moet u zich eenmalig registreren. Dit kunt u het beste doen vóórdat u een aankoop doet. Na de eenmalige registratie kunt u ten allen tijde gebruik maken van de PayPal rekening. Op de PayPal website kunt u heel eenvoudig het tegoed online aanvullen met ideal. Het geld is direct beschikbaar voor betalingen of aankopen.
Kosten: gratis
Klik hier voor meer informatie over PayPal

Post.nl-rembourszending
Rembours

U kunt uw bestelling ook onder rembours ontvangen dit is duurder dan de andere betaalmethodes.
De kosten daarvoor zijn tussen de 15 en 16 Euro. Dit zijn de kosten die PostNL ons berekend.
Het voordeel is dat u kunt betalen aan de postbode of op het postkantoor.

Om van deze mogelijkheid gebruik te maken kiest u bij de betalingsmethodes “Rembours”. Bij verzendmethodes kiest u ook voor rembours.
We kunnen helaas geen rembours aanbieden voor klanten buiten Nederland.