V. Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
A. Op werkdagen worden alle bestellingen die voor 17:00 uur zijn geplaatst dezelfde dag verzonden. Levertijd naar Nederland is 1-2 werkdagen,naar België en Duitsland 2-3 werkdagen.

V. Wat zijn de verzendkosten?
A. Wij rekenen geen verzendkosten voor bestellingen naar Nederland. Voor België en Duitsland €2,-.

V. Welke postdienst gebruiken jullie?
A. Bestellingen naar Nederland worden verzonden met PostNL. Bestellingen naar België worden door PostNL overgedragen aan Bpost. Om de kosten te drukken verzenden wij al onze producten per briefpost. U zult dan ook geen Track&Trace code ontvangen. Neem contact met ons op als u een andere koeriersdienst of verzendmethode wenst, wij zullen dan kijken of dit haalbaar is. Mogelijk zullen we deze verzendkosten wel in rekening moeten brengen.

V. Bestelling niet ontvangen?
A. Indien de bestelling geplaatst en betaald is voor 17.00, zult u deze binnen 1-3 werkdagen ontvangen. Incidenteel doet de postdienst er iets langer over en duurt het langer dan 3 werkdagen. Helaas hebben we hier geen invloed op. Neem contact met ons op als u uw bestelling na 5 werkdagen nog niet heeft ontvangen.

RETOURREGELING

Whiteningstripskopen.nl biedt u de service om binnen 14 dagen na ontvangst van onze artikelen, deze aan ons te retourneren. U ontvangt dan van ons de aanschafwaarde van het artikel of de resterende waarde. De bijkomende kosten voor verzending zijn niet declarabel. Indien het artikel of de verpakking beschadigd of incompleet is, zullen wij het artikel niet retour nemen mits anders is overeengekomen. Om van de retour regeling gebruik te kunnen maken dient u  eerst een verzoek hiertoe in te dienen. Vul hiervoor het contactformulier in.